пятница, 10 июня 2016 г.

"Грошове дерево" здатне вилікувати вас від багатьох недуг

НАРОДНА МЕДИЦИНА


Товстянка або грошове дерево — рослина, яка є вдома практично у кожного. Багатьох вона приваблює своїм зовнішнім виглядом, інші ж вірять у те, що вона здатна притягнути гроші в будинок.

Товстянка - це деревоподібна багаторічна вічнозелена рослина з товстим стовбуром, у якого поступово знизу відбувається одеревіння. Висота дорослих рослин може досягати 1 м. Листя у неї товсті і м'ясисті, округлої форми сірувато-зеленого кольору з блакитним восковим нальотом.

Товстянка - не тільки грошове дерево, але й домашній лікар, який завжди готовий прийти на допомогу. Так чи інакше, товстянку можна використовувати з користю для здоров'я. Її цілющі властивості допоможуть позбутися від безлічі недуг, адже вона має протизапальні, противірусні та бактерицидні властивості.

Примітно, що грошове дерево є свого роду індикатором стану здоров'я людей, що живуть в будинку, де воно росте. Це деревце ніби втягує негативну енергію нездорового організму і починає чахнути. Але як тільки людина одужує, до дерева теж повертається здоровий вигляд. Словом, навіть на енергетичному рівні ця диво-рослина тісно пов'язана з людиною.

Способи лікування товстянкой

Опіки, удари, розтягнення, рани, порізи, наривиЗроби з листя товстянки кашку і приклади її на ушкоджену ділянку шкіри та закріпити бинтом. Зміни пов'язку – через 2-3 години. Таким чином можна лікувати мозолі та врослий ніготь.

Укуси комахБіль, свербіж і набряки при укусах комарів, бджіл і ос. Соком з листя товстянки змащувати місця укусів 4-6 разів на день.

Артрит, артрозЗ 10-15 листочків товстянки вичави сік і змащуй їм суглоби перед сном.

Ангіна, тонзилітВичави сік з 10 листочків і розведи його в 200 мл води. Полощи горло 3-5 разів на день. Також цей рецепт допоможе при стоматитах та поліпах у носі (промивати ніс цим розчином).

Герпес на губахВичави сік з декількох листочків товстянки і змащуй уражене місце кожні 30 хвилин. Або просочи соком вату і приклади її до ураженого місця і зафіксуй пластиром.

ГеморойПри загостренні геморою лікування товстянкою наступне: візьми 4 листа, промий, вичав сік і ретельно змішай його з вазеліновим маслом. Змасти їм гемороїдальні вузли, якщо вони розташовані близько або постав ватний тампон з цією сумішшю на 15-20 хвилин у пряму кишку. Процедуру повторюй декілька разів на день, щоб вузлики зменшилися, а біль зник.

Варикозне розширення венНастоєм з листя лікують варикозне розширення вен. Півлітрову банку заповнюють листочками і зеленими гілочками на дві третини об'єму і доверху заливають горілкою. Банку закривають щільною кришкою і настоюють у темному місці близько місяця. Потім з готового настою роблять компреси. Таке ж лікування проводять при суглобових і м'язових болях і набряках.

Виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишкиЗ'їж натщесерце 2 листочка товстянки, не забуваючи ретельно пережовувати їх. Водою не запивати. Снідати тільки за годину.

Пієлонефрит, циститПодрібни 5 листочків товстянки і залий їх 200 мл гарячої води. Настоювати 1 годину, а після проціди. Приймай ліки по 1 ст. л. за 15 хвилин до їди 3 рази в день.

Увага!

Але будь обережний, адже в товстянці міститься миш'як. А це означає, що не варто зловживати внутрішнім прийомом товстянки. Передозування може загрожувати блювотою, діареєю і порушенням свідомості.
http://uarp.org/ua/news/1447072393#.VkCdaLfhDIU

Комментариев нет:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

сертификат на никнейм